• Status ogłoszenia o naborze:Rozstrzygnięte
    • Numer ogłoszenia:39/2018
    • Wydział:BIURO PROJEKTÓW ROZWOJU ADMINISTRACJI ELEKTRONICZNEJ W DEPARTAMENCIE CYFRYZACJI
    • Miejsce pracyPraca w budynku przy ul. Włocławska 167 w Toruniu, w godzinach: poniedziałek, środa, czwartek - 7.30 - 15.30, wtorek – 7.30-17.00, piątek – 7.30-14.00
    • StanowiskoKIEROWNIK BIURA PROJEKTÓW ROZWOJU ADMINISTRACJI ELEKTRONICZNEJ W DEPARTAMENCIE CYFRYZACJI
    • Wymiar etatupełen
    • Ilość etatów1
    • Data ogłoszenia2018-06-22
    • Termin składania dokumentów2018-07-02
    • Sposób składania dokumentóww zamkniętych kopertach na adres: Urząd Marszałkowski Województwa Kujawsko-Pomorskiego Departament Organizacyjny Wydział Kadr 87-100 Toruń, Pl. Teatralny 2, p. 240, z dopiskiem: „Oferta Pracy nr 39/2018”
    • Miejsce składania dokumentówUrząd Marszałkowski Województwa Kujawsko-Pomorskiego Departament Organizacyjny Wydział Kadr 87-100 Toruń, Pl. Teatralny 2, p. 240
    • Wymagania w stosunku do kandydatów - niezbędnea) wykształcenie wyższe na kierunku prawo lub wyższe drugiego stopnia na kierunkach: zarządzanie lub administracja,
      b) co najmniej pięcioletni staż pracy zawodowej, w tym co najmniej trzyletni na stanowisku kierowniczym związanym z realizacją projektów współfinansowanych ze środków UE,
      c) niekaralność za umyślne przestępstwa ścigane z oskarżenia publicznego lub umyślne przestępstwa skarbowe,
      d) nieposzlakowana opinia.
    • Wymagania w stosunku do kandydatów - dodatkowea) studia podyplomowe z zakresu zarządzania, administracji lub prawa,
      b) znajomość Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Kujawsko-Pomorskiego na lata 2014-2020,
      c) doświadczenie w realizacji projektów informatycznych,
      d) doświadczenie w realizacji projektów partnerskich,
      e) wiedza z zakresu administracji samorządowej,
      f) bardzo dobra znajomość obsługi komputera,
      g) umiejętność interpretacji i stosowania przepisów prawnych,
      h) samodzielność, odpowiedzialność, analityczne podejście do problemów, komunikatywność, umiejętność organizacji pracy własnej.
    • Zakres wykonywanych zadań na stanowisku - podstawowya) organizacja i zarządzanie projektami realizowanymi przez Biuro, w tym:
      - delegowanie zadań pracownikom Biura,
      - sprawdzanie zgodności przebiegu projektów z harmonogramem,
      - śledzenie wykonania budżetu,
      - zarządzanie kosztami projektów,
      - identyfikacja obszarów problemowych i ryzykownych w implementacji projektów
      oraz zaplanowanie środków zaradczych,
      - opracowanie raportów końcowych z wykonania projektów,
      b) kierowanie bieżącą pracą Biura.
    • Zakres wykonywanych zadań na stanowisku - dodatkowybrak
    • Lista wybranych kandydatów- p. Emilia Osiecka, zamieszkała w Toruniu.
    • Uzasadnienie wyboruWybrana kandydatka spełniła wszystkie wymagania formalne i osobowościowe oraz wykazała się dobrą znajomością zagadnień merytorycznych wynikających z realizacji zadań na stanowisku Kierownika Biura Projektów Administracji Elektronicznej w Departamencie Cyfryzacji Urzędu Marszałkowskiego Województwa Kujawsko-Pomorskiego w Toruniu.